Személyi edzés

Nézd meg, hogyan dolgozom

Sportolni jó, ezt tudjuk. De miért is? Az izmos hasért, formás lábakért és feszes popsiért? Igen, ezekért is. De nem csak ezekért, hanem azért a sok pozitív lelki hozadékért is, amit a testmozgásnak köszönhetünk.

Biztos neked is ismerős az a helyzet, amikor eldöntöd, hogy ezentúl rendszeresen le fogsz járni a közeli edzőterembe, de nem tudod, hogy tulajdonképpen mit is kellene csinálni, hogy kezdj neki. Egyedül nehéz boldogulni, és ha az edzésed nincs tudatosan felépítve, több kárt okozol magadnak, mint azt gondolnád. Én a személyi edződ, szakmai tudásommal és tapasztalatommal segítelek abban, hogy hatékonyan, és biztonságosan érd el az általad kitűzött célt. Látva a folyamatos fejlődést, újra és újra képes vagyok motiválni téged, és fenntartani a lelkesedésedet! Vágj bele most!

Hogyan kezdünk neki

Teljes körű fittségi állapotfelméréssel kezdünk, ami kiterjed az ízületek és izmok állapotának felmérésére. Átbeszéljük a betegségeidet, milyen problémáid vannak, és min szeretnél változtatni, mik a személyes elképzeléseid, céljaid.

Ezt követően, személyre szabott edzéstervet készítek Neked, ami nélkül csak vakon próbálkoznál, ennek segítségével viszont a lehető leghatékonyabb módon érheted el a céljaidat.

Én segítek Neked!

Árak

Személyi edzés csomag havi

Tizenkét óra személyi edzés, az általad megválasztott időpontban.

Személyi edzés csomag heti

Heti három óra személyi edzés, az általad megválasztott időpontban.

Személyi edzés 1 óra

Személyi edzés egy óra, az általad megválasztott időpontban.

Nincs fájdalom, nincs nyereség

Valódi munka, valódi eredmények

Vágj bele

Írj nekem, és én válaszolok!

vagy